Bajor Zsuzsa Margit

Dietetika

Beszélt nyelvek: Magyar

(0 értékelés)

Bajor Zsuzsa Margit

Dietetika

Beszélt nyelvek: Magyar

(0 értékelés)
Időpontfoglalás
Szakterület
Szolgáltatás
Bemutatkozás

Bajor Zsuzsanna a HT Medical Center új étkezésterapeutája, dietetikus és egészségfejlesztő. Immár 15 év intenzív egyéni és egészségügyi terápiás tapasztalatai révén sokoldalúan és hatékonyan segíti ügyfeleit/betegeit. Szakmaiságát és empátiáját ismerhetik meg a hozzá fordulók. Holisztikus szemlélete, mely által nem csak egy-egy problémakörre figyel, hanem egészében tekint a betegre, attitűdjéből, végzettségéből, mentálhigiénés szakemberekkel való együttműködéséből és továbbképzéseiből is fakad. Szakmája a szívügye és teljes meggyőződéssel vallja, hogy egészségünk, jóllétünk, energikusságunk egyik legfontosabb pillére a helyes táplálkozás. Mivel „mindenki másképp egyforma” és panaszaink is szerteágazók, ezért egyediek az étkezési igényeink is. Ezt személyre szabottsággal, egyéni tanácsokkal és megtapasztalásokkal lehet beállítani.

Érdeklődési köre főként a fogyókúra, a táplálékallergiák és intoleranciák, az inzulinrezisztencia és egyéb hormonproblémák, de ami étrenddel kezelhető vagy helyreállítható, abban szívesen áll rendelkezésükre.

2003-ban végzett dietetikusként a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd 2007-ben diplomázott egészségtan tanárként a Szegedi Tudományegyetemen.

Értékelések

Összesen

(0 értékelés)
Ellátó orvos kommunikációja
Ellátó orvos alapossága
Ellátó személyzet kommunikációja
Ellátó személyzet alapossága
Várakozási idő
Összességében a rendelőről
Önnek mi a véleménye?

Veleménye másoknak segíthet a megfelelő egészségügyi intézmény kiválasztásában!