Dr. Borsos Júlia

Fül-orr-, gégészet

Beszélt nyelvek: Angol, Magyar

(0 értékelés)

Dr. Borsos Júlia

Fül-orr-, gégészet

Beszélt nyelvek: Angol, Magyar

(0 értékelés)
Időpontfoglalás
Szakterület
Szolgáltatás
Bemutatkozás

Dr. Borsos Júlia fül-orr-gégész . A Bajcsy Zsilinszky Kórház fül-orr-gégészeti osztályán adjunktusként végzem munkámat. Fül-orr-gégészeti megbetegedésekkel: a fül, az orr- és melléküregek, a szájüreg, a garat, a gége és a nyálmirigyek megbetegedéseivel foglalkozom. A Hagyományos Kínai Orvoslás orvosa vagyok. A betegellátásban számomra elsődleges az empatikus, korrekt, hatékony hozzáállás. Nyílt, érthető kommunikációval és folyamatosan bővülő szaktudásommal igyekszem megteremteni az egyenrangú, sikeres együttműködést a betegeimmel.

A fül-orr-gégészeti műtéti spektrum számos területén rendelkezem tapasztalattal, de a bőrdaganatok eltávolítása és a lehető legjobb esztétikai eredményt adó plasztikai megoldások kiválasztása mindig is különösen érdekelt.

2018-ban a Brit Dermatológiai Társaság szervezésében, Newcastle-ben részt vettem egy bőrsebészeti képzésen, melynek fő témája a fej-nyak területén lévő bőrdaganatok kimetszése utáni bőrhiányok zárása volt. A korábban már alkalmazott módszereket a tanfolyamon elsajátított technikákkal ötvözve a bőrdaganatok eltávolítása tevékenységem egyik fő irányvonala.

  • 1998-2004. Semmelweis Egyetem, ÁOK, Budapest
  • 2011. Fül-orr-gégészeti szakvizsga megszerzése
  • 2017. Hagyományos Kínai Orvoslás orvosa képesítés megszerzése
Értékelések

Összesen

(0 értékelés)
Ellátó orvos kommunikációja
Ellátó orvos alapossága
Ellátó személyzet kommunikációja
Ellátó személyzet alapossága
Várakozási idő
Összességében a rendelőről
Önnek mi a véleménye?

Veleménye másoknak segíthet a megfelelő egészségügyi intézmény kiválasztásában!