Bojtos Viktória

Fizikoterápia, Gyógytorna

Beszélt nyelvek: Angol, Magyar

(0 értékelés)

Bojtos Viktória

Fizikoterápia, Gyógytorna

Beszélt nyelvek: Angol, Magyar

(0 értékelés)
Időpontfoglalás
Szakterület
Szolgáltatás
Bemutatkozás

2018 májusában végeztem gyógytornász-fizikoterapeutaként a Pécsi Tudományegyetem Egészségtudományi karán. Mindig is nagy szerepet töltött be az életemben a sport, már óvodás korom óta néptáncoltam, karatéztam, de végül a röplabdában találtam meg a sportomat. A gyógytornával is ennek kapcsán ismerkedtem meg. Részleges bokaszalag szakadást követően kerültem egy gyógytornászhoz, ahol aztán eldöntöttem, hogy később én is ezzel szeretnék foglalkozni. Maga a folyamat lenyűgözött, hogy valami rosszul működő és funkcionáló, fájdalmas sérülésből kitartó munkával ismét panaszmentes lett az életem. Diplomám megszerzése óta a Honvédkórház Rehabilitációs telephelyén dolgozom. Munkám során nagyon széles spektrumon találkozom páciensekkel, a gerincvelősérültek, amputáltak valamint a protézis (csípő, térd és váll) beültetés utáni rehabilitációra érkezettek egyaránt a kezelési körömbe tartoznak. Ennek kapcsán legnagyobb specializációs területemnek a műtét előtti és utáni rehabilitációt tartom. Az emberek sokszor elfelejtik, hogy egy testrészük már hosszabb ideje küldi a jeleket, változtasson valamin. Ez nem a mi hibánk, a feladataink, az életünk nem mindig engedi, hogy a problémát megelőzzük, inkább már csak akkor foglalkozunk vele, ha kibírhatatlan a kellemetlen érzés, a fájdalom. Küldetésemnek tartom, hogy ezt a problémát a lehető legnagyobb szakértelemmel és tudással, a lehető leggyorsabban meg tudjam szüntetni. Véleményem szerint ez csak csapatmunkával megvalósítható, ezért fontos számomra a jó viszony a páciensekkel, a kommunikáció a rendelőben rendelkezésre álló orvosokkal és saját magam fejlesztése a munkám során. Forduljon hozzám bizalommal!

 • Vállízületi problémák (befagyott váll, rotátorköpeny sérülések, impingement - becsípődés, ízületi fájdalomkezelés)
 • Derékfájdalom (porckorong-kitüremkedés, porckorongsérv, klinikai instabilitás, stb)
 • Sport sérülések (szalaghúzódások, szalagszakadások, elülső keresztszalag műtét utáni rehabilitáció, izomhúzódások, izomszakadások, stb)
 • Csípőízületi problémák (csípőízületi kopás, porckopás, csípőtájéki törések, csípőprotézis műtét előtti és utáni rehabilitációcsípőfájdalom, combcsont forgó fájdalom)
 • Térdízületi problémák (térdízületi kopás, térdprotézis műtét előtt és utáni rehabilitáció, térdfájás)
 • Funkcionális tréning
 • Bokasérüléses megelőzése és rehabilitációja (bokatöréslúdtalpbütyöksarokfájdalom)
 • 2018 - Pécsi Tudományegyetem - Gyógytornász-Fizioterapeuta BSc
 • 2018 – 2020: Gyógymasszőr OKJ tanfolyam (sajnos a járványhelyzet miatt nem tudtam befejezni)
 • 2019 - Kinesiotape terápia
 • 2022 - McKenzie ’A’ tanfolyam
Értékelések

Összesen

(0 értékelés)
Ellátó orvos kommunikációja
Ellátó orvos alapossága
Ellátó személyzet kommunikációja
Ellátó személyzet alapossága
Várakozási idő
Összességében a rendelőről
Önnek mi a véleménye?

Veleménye másoknak segíthet a megfelelő egészségügyi intézmény kiválasztásában!