CMed Röntgen

Radiológia

Beszélt nyelvek: Magyar

(0 értékelés)

CMed Röntgen

Radiológia

Beszélt nyelvek: Magyar

(0 értékelés)
Időpontfoglalás
Szakterület
Szolgáltatás
Bemutatkozás

A CMed Rehabilitációs és Diagnosztikai Központban törekszünk a legkorszerűbb berendezések segítségével, a legalaposabb, legpontosabb és leggyorsabb diagnózis felállítására. Gépparkunk– egy a térségben is kiemelkedő– Toshiba direkt digitális (röntgenfilm használata nélkül az expozíció direktben a számítógép detektoraira történik) röntgen készülékből és tartozékaiból áll. A digitális rendszer a jobb képminőség (felbontóképesség) mellett a sugárdózist csökkenti, amely nem elhanyagolható tényező. A berendezés konvencionális direkt digitális röntgenfelvételek készítésére és leletezésére alkalmas. A vizsgálatok során pácienseink ólommellényt és/vagy egyéb védőeszközt a felvétel irányától függően egészségük megóvása érdekében viselnek, melyet egészségügyi központunk biztosít.

Akut sérülések esetén nem áll módunkban röntgen felvételt készíteni, mert a röntgenfelvétel irányának meghatározására előzetes szakorvosi vizsgálat szükséges.Mellkasröntgen (egy vagy szükség szerint két irányú felvétel)

  • munkaegészségügyi (szűrő) céllal
  • belgyógyászati, pulmonológiai, háziorvosi javaslattal


Mozgásszervi röntgen (gerincoszlop és végtagok) kétirányú felvételek, speciális kiegészítő vizsgálatok + két irányból pl: ágyéki gerinc Dittmar felvételei, nyaki gerinc forámen felvételei készíthetők a következő célokból:

  • reumatológiai
  • traumatológiai
  • belgyógyászati
  • ortopédiai
  • munkaegészségügyi


Értékelések

Összesen

(0 értékelés)
Ellátó orvos kommunikációja
Ellátó orvos alapossága
Ellátó személyzet kommunikációja
Ellátó személyzet alapossága
Várakozási idő
Összességében a rendelőről
Önnek mi a véleménye?

Veleménye másoknak segíthet a megfelelő egészségügyi intézmény kiválasztásában!