Dr. Balogh Brigitta

Gyermeksebészet

Beszélt nyelvek: Angol, Német

(0 értékelés)

Dr. Balogh Brigitta

Gyermeksebészet

Beszélt nyelvek: Angol, Német

(0 értékelés)
Időpontfoglalás
Szakterület
Szolgáltatás
Bemutatkozás

Dr. Balogh Brigitta vagyok, a Szegedi Tudományegyetem Gyermekgyógyászati Klinikájának egyetemi tanársegédje. Két gyermekes (kötődően, válaszkészen nevelő) édesanyaként számomra kiemelkedően fontos a gyermekbarát ellátás. Igyekszem a gyermekek bizalmába férkőzni, hogy együttműködjenek a betegvizsgálat során. A rendelés keretein belül a gyermekek alapos vizsgálata kiterjed fej-nyak-, mellkas-, általános sebészeti (lágyéksérv, köldöksérv, hasfali sérvek), hasi-, urogenitális sebészeti (fitymaszűkület, húgycsőfejlődési rendellenesség) területekre. Ortopédia problémák szűrését is végzem (csípőszűrés, gerincferdülés, lúdtalp). Ismereteimet folyamatosan bővítem a legfrissebb ajánlások alapján, ezeket ismertetem a szülővel, hogy közösen megtaláljuk a gyermek számára legmegfelelőbb ellátást. Szükség esetén anyajegyek, egyéb bőrelváltozások, hegek korrekciós sebészeti ellátása is megoldható, helyi érzéstelenítésben.

  • 2010 -ben végeztem a Szegedi Tudományegyetem Általános Orvostudományi Karán, majd a gyermeksebészeti szakvizsgámat 2016-ban szereztem kiválóan megfelelt eredménnyel. 
  • 2010 óta a Szegedi Gyermekgyógyászati Klinika sebészeti osztályán dolgozom. Londonban, az egyik legnevesebb gyermeksebész osztályán töltöttem szakmai gyakorlatot.
  • 2017-től 2 éven át tartottam a Gyermek inkontinencia csoport Vizelési Tréning programját.
  • Jelenleg a PhD képzésem folyamatban van, ahol a minimál invazív gyermekkori műtétek témakörben folytatok kutatómunkát.
  • 2017 óta az „Édesanyák szakértői csoport” facebook-csoport gyermeksebész szakértőjeként és a Tündéridoktornéni weboldal gyermeksebész szakértőjeként folytatok tanácsadást.


Beszélt nyelvek: angol, német

Értékelések

Összesen

(0 értékelés)
Ellátó orvos kommunikációja
Ellátó orvos alapossága
Ellátó személyzet kommunikációja
Ellátó személyzet alapossága
Várakozási idő
Összességében a rendelőről
Önnek mi a véleménye?

Veleménye másoknak segíthet a megfelelő egészségügyi intézmény kiválasztásában!